Positionering & säten

BEV seat

BEV seat är ett säte som är lågbyggt och utformad att monteras tillsammans med vridbara stolar. Dynan har platta sidor och en lämplig klädsel för att förenkla förflyttning. Sätet har flera tillbehör och extrafunktioner, detta för att stolen ska bli så individuell utrustad som möjligt. Kuddarna kan enkelt tas bort för rengöring. BEV seat finns även i en barnversion och är M1 godkänd.

Compact seat

Compact seat är ett säte med låg profil och i grunden ett ganska enkelt säte. Designen är utformad till att passa in med resten av bilens säten. Stolen är M1 godkänd.

Recaro seat

Recaro seat är ett bekvämt och ergonomiskt säte med låg profil med robusta sidostöd både på ryggstödet och på sittdynan som ger ett bra stöd för både rygg och lår. Stolen finns i flera olika utföranden med olika egenskaper. Stolen är M1 godkänd. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det som passar behovet.

GS seat

GS seat är ett anpassningsbart säte för kortväxta eller barn. Både sittdjupet och armstöden är enkla att justera. Det finns även ett flertal tillbehör som kan göra sätet ännu mer anpassat för dina specifika behov. GS seat är så pass justerbart så den passar för det växande barnet. Stolen är M1 godkänd.

BIS seat

BIS seat är ett säte som kan beställas till Turny Evo kitet. Stolen har ett justerbart ryggstöd och ryggstödet kan även fällas hela vägen framåt över sittdynan. Stolen har ett integrerat säkerhetsbälte som gör att bältet följer dig och stolens rörelser. Detta gör det även lättare att nå säkerhetsbältet. BIS seat finns för både vänster- och högerinstallation i bakre sätesraden. Det finns ett flertal tillbehör som kan göra sätet ännu mer anpassat för dina specifika behov. BIS seat är modellanpassad och passar till ett begränsat antal bilmodeller. Stolen är M1 godkänd och är endast kompatibel med Turny Evo. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det som passar behovet.