Lasta hjälpmedel

 

Inlastare - Abiloader

Abiloader lyfter in rullstolen åt dig, så du kan spara på dina axlar och armar. Det är den smidigaste rullstolsinlastaren som finns på marknaden! Med två knapptryck lastar den i eller ur rullstolen på 25 sekunder. Inlastaren hämtar rullstolen vid förarplatsen och lastar in den i bagaget. Man får enkelt plats på parkeringar eftersom Abiloader inte tar mer plats än förardörren när den är öppen. Inlastaren drivs av ställdon och har ett fast rörelsemönster vilket betyder att man inte behöver någon programmering. Abiloader går att installera i flera olika bilmodeller. Vi hjälper till att hitta rätt.

Rullstolslyft

Vi säljer högkvalitativa rullstolslyftar som är användarvänliga, effektiva och pålitliga. Plattformen står innanför bakluckan eller bakdörrarna och manövreras med en handkontroll när man skall använda den. Det finns olika alternativ på plattform, vikbar, delad plattform och hel plattform.

iRamp Vehicle

iRamp är en högkvalitativ ramp som är utformad med flera funktioner för enkel användning. Designens yta på rampen är slitstarkt och har ett utmärkt halkskydd med ett bra grepp. Den perforerade åkytan gör det möjligt att släppa igenom regn, snö och smuts så att insidan av bilen skall kunna hållas så ren och torr som möjligt. iRamp har två gasfjädrar som gör det lättare att lyfta tillbaka rampen in i bilen och förhindrar att den faller ut okontrollerat. Kombinationen av gasfjädrar, hjul och det långa handtaget gör det smidigt att både fälla in och fälla ut rampen. Det finns ett lås samt säkerhetsband som förhindrar att rampen fälls ut av sig själv. Det är även en säkerhet så att rampen skall hållas på plats vid en kollision. Detta bidrar även till minimalt med skrammel. iRamp är gjord i aluminium och är underhållsfri med smörjfria leder. Rampen klarar en belastning upp till 400 kilo