Körhjälpmedel

Carospeed® Menox

Carospeed Menox är ett golvmonterat gas- och bromsreglage. Det är en universell handkontroll som används vid gas och broms, denna kan monteras i de flesta bilar och bilmodeller. Dock måste bilen ha en automatisk växellåda.
Installationen är relativt enkel. Gas och broms fungerar mekaniskt med stag som går direkt till pedalerna. Detta gör att anpassningen är väldigt driftsäker och flexibel så man kan använda pedalerna parallellt med gas och bromsreglaget. Man drar reglerat mot sig för att gasa och pressar ifrån sig för att bromsa. Reglaget är justerbart och kan ställas in efter individuella behov.

Kontakta oss

SmartSteer rattspinnare

Rattspinnare med el funktioner
SmartSteer låter föraren manövrera bilens funktioner så som torkare, blinkers och hel/halvjus med en hand. Enkelt och säkert utan att tappa kontrollen över körningen. SmartSteer består av rattspinnaren och en kontrollenhet som styr funktionerna. Med ett enkelt knapptryck går en signal från rattspinnaren till bilens original el funktion med hjälp av kontrollenheten.
SmartSteer finns till många bilmärken och modeller oavsett vilket elsystem som är i bilen. Bilens original funktioner fungerar parallellt med SmartSteer om man vill använda tex vanliga torkarspaken.
Rattspinnaren har en ergonomisk design och ett bra grepp för säkert användande. Den fungerar oavsett om man är höger eller vänsterhänt. Skulle det mot förmoda uppstå ett problem med enheten kan man enkelt felsöka genom att ansluta kontrollenheten direkt till en dator.
SmartSteer finns i fyra olika varianter med olika antal knappar och två olika grepp.

Kontakta oss

Vidvinkelspegel

Vidvinkelspegel för att kunna se ”döda vinkeln”. Spegeln är av hög kvalité med en stilren design. Den levereras med klickfäste som gör det möjligt att ta bort spegeln och endast ha kvar fästet.

Kontakta oss