Fastsättning

 

Spacefloor LX

Spacefloor är ett golvsystem i aluminium som sätts ihop för att få ett skräddasytt golv till din bil. Golvet är ett av det tunnaste och lättaste aluminium golvet som finns på marknaden. På grund av dess lätta vikt innebär detta en lägre totalvikt för ditt fordon. Spacefloor LX har en låg profil, golvet är 20–30 % lägre än andra jämförbara fordongolv. Att välja ett golv med låg profil ökar den invändiga takhöjden. Golvet har längsgående skenor samt integrerade kanaler som kan användas för kablar. Det färdiga golvet limmas på plats.

Förankringsremmar

Det finns många olika alternativ som man kan använda för att förankra hjälpmedel och rullstolar. Vi försöker hitta den lösning som passar bäst för ändamålet. Man kanske önskar en flexibel lösning med skenor där man kan flytta förankringsrullarna, eller fasta punkter i golvet för att vara säker på att man sätter dit rullarna rätt varje gång.

Rullstolslås

Ett elektriskt rullstolslås är den säkraste lösningen när man skall ta med sin elrullstol oavsett om man skall sitta kvar i rullstolen under färd eller ej. Eftersom rullstolslåset är utrustat med lampa och ljudsignal som signalerar om fastsättningen är korrekt kan man garantera att fastsättningen utförs rätt. Rullstolslåset tål hög belastning vid en eventuell kollision och är därför väldigt trafiksäkert tillsammans med 3-punktsbälte när någon skall färdas i rullstolen.